Een coachingsmethode waarmee je stap voor stap het creëren van jouw persoonlijke droombaan gaat creëren én verwezenlijken.

De Droombaanmethode is bewezen effectief, meer dan 150 mensen hebben al met deze methode ontdekt hoe hun droombaan eruitziet. De methode is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de oprichtster Maartje Koppen met loopbaancoaching en als droombaancoach. Alle opdrachten, methodes en praktische tips die écht werken, heeft zij overzichtelijk voor je bij elkaar gebracht.

Met 5 modules jouw eigen droombaan creëren
Je ontdekt aan de hand van video’s, opdrachten, checklisten en cheat sheets hoe jouw droombaan eruitziet. Om vervolgens heel actiegericht stappen te zetten die maken dat jouw droombaan mogelijk wordt.

Dit coachingsprogramma is gebaseerd op de bewezen effectieve én inspirerende droombaanmethode©.

Als deelnemer omring jij je met andere deelnemers die net als jij geloven in droombanen. Die je inspireren, helpen en motiveren. Bovendien versnelt de groep jouw persoonlijke leerproces.

Met 5 modules jouw eigen droombaan creëren
Je ontdekt aan de hand van video’s, opdrachten, checklisten en cheat sheets hoe jouw droombaan eruitziet. Om vervolgens heel actiegericht stappen te zetten die maken dat jouw droombaan mogelijk wordt. Al tijdens je deelname aan het programma ben jij dus concrete stappen aan het zetten om je droombaan te verwezenlijken.

14 weken lang krijg je een stap waar jij mee aan de slag kunt waar en wanneer jij maar wilt. Zodat het makkelijk in te passen is in al je andere bezigheden. Maar na 14 weken houdt het niet op. Nee, ik blijf je begeleiden, in totaal 5 maanden lang. Extra tijd waarin je alle tools & handvatten die je aangereikt krijgt, ook echt in de praktijk kunt brengen. Zodat ik ook met je mee kan kijken en je van feedback en advies kan voorzien wanneer je concreet aan het netwerken en solliciteren slaat.

Een unieke combinatie die wérkt
Uniek is dat dit coachingsprogramma de kracht van een groep combineert met individuele, super persoonlijke begeleiding en coaching van mij als persoonlijke Droombaancoach. Waardoor je in een positieve flow komt en echt resultaat boekt.

Ik verzeker je: dit is het meest complete en persoonlijke coachingsprogramma om je droombaan te creëren.

En vele malen effectiever dan al die zelfhulpboeken die al tijden op je nachtkastje liggen stof te vangen. En dan al die kant-en-klare trainingen waar niemand je tot verantwoording roept, je een spiegel voorhoudt, je coacht en van eerlijke feedback voorziet, je motiveert of een schop onder je kont geeft.

Wat levert het je op?

En ook …..

Focus op wat jou gelukkig maakt

Maar misschien nog wel het meest belangrijk……

Ervaringen van anderen

“Ik liep tegen terugkerende ontevredenheid aan in mijn werk. In elke nieuwe baan begon na een aantal maanden de verveling toe te slaan.  Ik wilde graag onderzoeken hoe ik meer tevredenheid zou kunnen ervaren. Een ander belangrijk punt was dat ik geen balans ervaarde tussen het moederschap en werk.

Wel twijfelde ik of het het geld waard was. Het zou mijn eerste grote uitgave zijn voor mezelf.

Mijn deelname heeft me precies gebracht wat ik wilde: vertrouwen in mijn talenten, meer denken in mogelijkhedenenthousiasme, een concreet plan. Maar vooral zicht op waar ik gelukkig van word en een kracht zo sterk dat ik er soms zelf nog bang van word.

Het is een periode van reflectie, tijd voor jezelf, ontdekken. Echt een cadeau waar je de rest van je leven op terug kan grijpen.”

Karin

“De Droombaanmethode heeft me laten inzien dat ik veel meer in mijn mars heb dan ik zelf dacht of durfde te hopen. Het heeft me heel veel energie, rust en enthousiasme gebracht. Een drive om dat te gaan doen waar ik gelukkig van word. Nee durven zeggen en los kunnen laten. Een enorme boost van mijn zelfvertrouwen met betrekking tot mijn (werk)toekomst. Wat er tezamen voor zorgt dat ik voor mijn droombaan durf, kan en wil gaan!

Ik heb er ontzettend van genoten. Van alle opdrachten, alle mooie inzichten, het anders kijken naar en ondertussen super veel gedaan krijgen en leren van en over mezelf.

Als je er echt voor gaat, even deze tijd aan jezelf geeft, kom je met deze methode tot prachtige dingen. Het hoeft niet per direct je droombaan te zijn, maar ik weet zeker dat iedereen zijn droombaan in ieder geval een stukje dichter bij kan halen.”

Nienke

Dit is wat je concreet krijgt

Overleggen of dit programma geschikt is voor jou?

Wil je meer weten over dit programma en of het ook geschikt is voor jou? Of dit jou ook kan helpen jouw droombaan te bereiken ondanks de gevolgen van (de behandelingen) voor borstkanker? Of wil je hier eerst graag een keertje over zoomen?

Stuur mij dan een bericht! Ik neem binnen 48 uur contact met je op.