EFT (Emotional Freedom Techniques) en borstkanker

Emotional Freedom Techniques (EFT) toepassen na borstkanker

Tijdens mijn revalidatietherapie heeft een psychologe mij behandeld met EMDR (Eye Movement Desensitisation en Reprocessing). Op deze manier heeft zij de negatieve emotie losgekoppeld van een nare ervaring tijdens de chemokuur. Ik was erg onder de indruk van het resultaat, maar hoe ga je dat zelf doen.
 
Vorig jaar heb ik een mindset training gedaan, waarbij EFT gebruikt werd om negatieve emoties (blokkades, beperkende gedachten, angsten, etc.) weg te halen door te tappen (kloppen) op specifieke punten (meridianen) op je lichaam. En het mooie was dat niet alleen de negatieve emoties weggehaald werden, maar ook nog eens vervangen werden door positieve.
 
En wauw, wat een mooie resultaten heb ik behaald. En niet alleen ik, maar iedereen die de training deed. Ik heb blokkades weg kunnen halen die al in mijn jeugd ontstaan waren. En ook beperkende gedachten, ontstaan vanuit het ego, kunnen vervangen door positieve. Hierdoor kreeg ik ook steeds meer energie en kon ik spannende stappen zetten zonder stress.
 
EFT is een mooie en makkelijke techniek en kan je ook zelf doen. Tijdens het tappen maak je de (vastzittende) emoties los zodat de energie weer gaat stromen en je lichaam en geest beter in balans komen. Je krijgt meer rust en ruimte in je hoofd waardoor je ook meer energie krijgt en je lichamelijke klachten kunt verminderen.

EFT tappunten

Na het weghalen van de negatieve emotie kan je deze vervangen door een positieve emotie wat de hele sessie nog krachtiger maakt (dit doet nog niet iedere therapeut). Is de lading van de emotie wel verminderd, maar nog niet weg? Ga dan nog een rondje tappen. Net zolang tot je helemaal rustig bent en weer positieve energie voelt.
 
Een druk hoofd met malende of negatieve gedachten kan behoorlijk veel spanning opleveren en energie van je vreten. Zeker als je zelf (nog) niet de controle hebt om je gedachten tot rust te brengen. Zou jij ook rust en ruimte in je hoofd willen krijgen, onzekerheid los willen laten en de vicieuze cirkel willen doorbreken van een vol hoofd naar stress naar nog meer drukte in je hoofd? Dan kan EFT jou daar dus heel goed bij helpen.

In juli 2021 heb ik een live EFT sessie gedaan in de Facebookgroep “Leven en werken na borstkanker”.

Vooraf heb ik de thema’s zelfvertrouwen en energie doorgegeven aan de leden, aangezien dit thema’s zijn waar vele blokkades aan vast kunnen hangen na het proces rondom de borstkanker.

De eerste EFT ronde m.b.t. de blokkades rondom borstkanker was dan ook: Wat als

De 2de EFT ronde hebben we nog een paar extra blokkades behandeld:

En kijk eens wat een fantastische resultaten er aan het eind van de sessie behaald zijn. Dit is waar ik het voor doe, dit is wat ik alle vrouwen gun die te maken hebben (gehad) met borstkanker!

Ik ben ook dankbaar dat ik deze therapie heb leren kennen en nu ook anderen ermee kan helpen. Gun jezelf dit ook, jij bent het echt waard! Alhoewel dit misschien ook wel een blokkade voor je is.

EFT en borstkanker

Ook jij kan op een andere manier gaan leven, vanuit positiviteit. Vanuit vertrouwen en loslaten! Wat als

Hoe zou het voor je zijn om negatieve vragen om te zetten in positieve? Om vanuit die positiviteit te gaan leven doordat je jouw ego durft los te laten. Doordat jezelf los gaat koppelen van die oude overtuigingen, aannames, patronen en je gaat kiezen voor vertrouwen en liefde voor jezelf.

Wil jij ook ook kunnen loslaten en vertrouwen? Waardoor je:

EFT: blokkades neutraliseren en omzetten naar positieve emoties na borstkanker

Met behulp van EFT (Emotional Freedom Technique/Emotionally Focussed Therapie) kan ik jou helpen om na de borstkanker(behandelingen) jouw mindset te veranderen en de negatieve emotionele ladingen bij herinneringen neutraliseren en omzetten naar positieve.
 
Ik heb een facebookgroep opgericht waar 1 per maand een thema wordt behandeld dat te maken heeft met blokkades rondom borstkanker. Die zijn ontstaan doordat je borstkanker hebt gehad, door de behandelingen of erna als je bijvoorbeeld weer aan het werk gaat of je hobby’s weer op wilt pakken.
 

Ik gun alle vrouwen die borstkanker hebben gehad de mogelijkheid om die negatieve emoties/blokkades te neutraliseren en om te zetten in positieve emoties. Zodat ze weer zelfvertrouwen krijgen, meer energie, meer kunnen genieten, etc.

En daarom bied ik het lidmaatschap voor deze speciale facebookgroep “EFT na borstkanker” ook aan voor maar € 45,- per maand! Ik weet het, het is een zeer laag bedrag als je weet hoeveel je hiermee kunt bereiken. Maar iedereen moet er ook aan mee kunnen doen!

Wil je liever 1-op-1 aan de slag en dan ook dieper op jouw blokkades ingaan, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dan gaan we samen een dagdeel, op een rustige locatie, jouw blokkades achterhalen en omzetten.

Wil je meer weten over de facebookgroep of over de 1-op-1 EFT sessie? Neem dan contact met me op.