Haal je geen voldoening meer uit je werk nu je borstkanker hebt (gehad)?

Jij neemt geen genoegen meer met ‘wel oké’ of ‘zozo’ werk. Vooral als je een levensveranderende ervaring hebt meegemaakt, zoals borstkanker. Nee, jij wilt juist nu optimaal plezier, voldoening en energie uit je werk halen. Want je weet dat dit ook positief doorwerkt op je privéleven.

Alleen, de werkelijkheid is anders. Flink anders. En je hebt geen idee hoe je dit kan veranderen.

Je loopt tegen blokkades aan zoals:

  • Ik ben niet goed genoeg meer,
  • Ik heb niet voldoende energie,
  • Ik moet hard werken om iedereen tevreden te houden,
  • Mijn lichaam kan het niet meer aan,
  • Ik ben niet meer de oude, dus kan ik het werk ook niet meer aan.

Vele vrouwen, die borstkanker of een andere levensveranderende ervaring hebben gehad, worstelen hiermee. Of je hangen in dromen van hoe het beter kan, of je durft helemaal niet meer te dromen.

Dit houdt jou tegen om tot actie over te gaan. Jij bent niet de enige daarin!

En herken je dit?

Er zijn best nog dagen dat je niet met heel veel tegenzin naar je werk gaat. En je collega’s zijn misschien hartstikke leuk. Het vervelende is alleen, dat als je te lang blijft hangen in werk wat geen voldoening geeft maar wel energie slurpt:

  • Je in een negatieve spiraal terecht komt, waar het lastig uit komen is.
  • Je zelfvertrouwen afneemt en dat kun je nu net niet gebruiken. Dat is al zo aangetast.
  • Een burn-out, overspannenheid of fysieke klachten op de loer komen te liggen. Of dat de klachten die je al hebt niet verminderen en zelfs erger worden.
  • Je thuis minder en minder die vrolijke, positieve en energieke partner, vriendin, zus, moeder, …,  bent die je was voordat je borstkanker had. Terwijl je juist graag weer zo wilt zijn.

Wees gerust, je bent niet de enige die hiermee worstelt. Velen blijven hangen in werk dat eigenlijk helemaal niet past. Durven het niet aan om daar verandering in te brengen, omdat er al zoveel gebeurd is. Maar dat is wel zonde.

Voor jou kan het écht anders worden!

Er is een manier waarop jij jouw droombaan werkelijkheid kunt laten worden, weer kunt genieten van je werk zonder dat het bergen energie kost en je dagelijks afgepeigerd thuis komt. Met loopbaancoaching volgens de Droombaanmethode is dit ook voor jou mogelijk. Ik kan uit ervaring spreken!

En ook: je bent vrolijker en energieker, waardoor ook je privéleven een stuk leuker is. Je vrienden, familie, je relatie en hobby’s geef je de tijd en energie die je ze wilt geven. Kortom: je leven ziet er een stuk leuker uit.

MAAR HOE DAN?

Je bent al op zoek gegaan naar ander werk of je moet eigenlijk omdat je inmiddels in spoor 2 zit. Maar waar moet je kijken als je niet weet waar je naar op zoek bent? Als je niet weet wat dan nu bij jou past. En misschien heb je ook al een aantal sollicitaties verstuurd. Niet dat je er nou van overtuigd was dat die baan wel echt bij je paste, maar niet geschoten, is altijd mis. En misschien moet je ook wel vanwege het re-integratie traject waar je in zit.
Alleen, met die motivatie, was het knap lastig om een oprecht enthousiaste sollicitatiebrief te schrijven. Dus het verbaasde je ook niet echt dat je niet uitgenodigd werd. En met elke nieuwe afwijzing krijgt je zelfvertrouwen een knauw.

Maar zo hoeft het voor jou niet te gaan.
Echt, je hoeft jezelf dit niet aan te doen.

Als jij weet hoe je droombaan eruitziet en in jezelf en die droombaan durft te geloven. Als je weet welke stappen je moet zetten om je droombaan te verwezenlijken, en vooral ook welke niet, dan kun je heel gericht tot actie overgaan. En is het een makkie om vol overtuiging en enthousiasme jouw eigen verhaal te vertellen. Waardoor anderen direct begrijpen waarom jij de werknemer, collega of ondernemer bent waar ze naar op zoek zijn. En je dus je droombaan kunt verwezenlijken.

DOOR HEEL DOELGERICHT JE DROOMBAAN NA TE JAGEN.
 
Met loopbaancoaching via de Droombaanmethode ontdek je hoe jouw droombaan eruitziet en leer je hoe je die kunt verwezenlijken. En essentieel: je krijgt een droombaanmindset, waardoor je voor 100% in jezelf en je droombaan gelooft. En je niet anders meer kunt dan achter jouw droombaan aangaan. En die dus werkelijkheid wordt.

Een coachingsmethode waarmee je stap voor stap het creëren van jouw persoonlijke droombaan gaat creëren én verwezenlijken.

De Droombaanmethode is bewezen effectief, meer dan 150 mensen hebben al met deze methode ontdekt hoe hun droombaan eruitziet. De methode is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de oprichtster Maartje Koppen met loopbaancoaching en als droombaancoach. Alle opdrachten, methodes en praktische tips die écht werken, heeft zij overzichtelijk voor je bij elkaar gebracht.

Dit coachingsprogramma is gebaseerd op de bewezen effectieve én inspirerende droombaanmethode©.

Als deelnemer omring jij je met andere deelnemers die net als jij geloven in droombanen. Die je inspireren, helpen en motiveren. Bovendien versnelt de groep jouw persoonlijke leerproces.

Met 5 modules jouw eigen droombaan creëren
Je ontdekt aan de hand van video’s, opdrachten, checklisten en cheat sheets hoe jouw droombaan eruitziet. Om vervolgens heel actiegericht stappen te zetten die maken dat jouw droombaan mogelijk wordt. Al tijdens je deelname aan het programma ben jij dus concrete stappen aan het zetten om je droombaan te verwezenlijken.

14 weken lang krijg je een stap waar jij mee aan de slag kunt waar en wanneer jij maar wilt. Zodat het makkelijk in te passen is in al je andere bezigheden. Maar na 14 weken houdt het niet op. Nee, ik blijf je begeleiden, in totaal 5 maanden lang. Extra tijd waarin je alle tools & handvatten die je aangereikt krijgt, ook echt in de praktijk kunt brengen. Zodat ik ook met je mee kan kijken en je van feedback en advies kan voorzien wanneer je concreet aan het netwerken en solliciteren slaat.

Een unieke combinatie die wérkt
Uniek is dat dit coachingsprogramma de kracht van een groep combineert met individuele, super persoonlijke begeleiding en coaching van mij als persoonlijke Droombaancoach. Waardoor je in een positieve flow komt en echt resultaat boekt.

Ik verzeker je: dit is het meest complete en persoonlijke coachingsprogramma om je droombaan te creëren.

En vele malen effectiever dan al die zelfhulpboeken die al tijden op je nachtkastje liggen stof te vangen. En dan al die kant-en-klare trainingen waar niemand je tot verantwoording roept, je een spiegel voorhoudt, je coacht en van eerlijke feedback voorziet, je motiveert of een schop onder je kont geeft.

Wat levert het je op?

En ook

Focus op wat jou gelukkig maakt

Maar misschien nog wel het meest belangrijk……

Ervaringen van anderen

“Ik liep tegen terugkerende ontevredenheid aan in mijn werk. In elke nieuwe baan begon na een aantal maanden de verveling toe te slaan.  Ik wilde graag onderzoeken hoe ik meer tevredenheid zou kunnen ervaren. Een ander belangrijk punt was dat ik geen balans ervaarde tussen het moederschap en werk.

Wel twijfelde ik of het het geld waard was. Het zou mijn eerste grote uitgave zijn voor mezelf.

Mijn deelname heeft me precies gebracht wat ik wilde: vertrouwen in mijn talenten, meer denken in mogelijkhedenenthousiasme, een concreet plan. Maar vooral zicht op waar ik gelukkig van word en een kracht zo sterk dat ik er soms zelf nog bang van word.

Het is een periode van reflectie, tijd voor jezelf, ontdekken. Echt een cadeau waar je de rest van je leven op terug kan grijpen.”

Karin

“De Droombaanmethode heeft me laten inzien dat ik veel meer in mijn mars heb dan ik zelf dacht of durfde te hopen. Het heeft me heel veel energie, rust en enthousiasme gebracht. Een drive om dat te gaan doen waar ik gelukkig van word. Nee durven zeggen en los kunnen laten. Een enorme boost van mijn zelfvertrouwen met betrekking tot mijn (werk)toekomst. Wat er tezamen voor zorgt dat ik voor mijn droombaan durf, kan en wil gaan!

Ik heb er ontzettend van genoten. Van alle opdrachten, alle mooie inzichten, het anders kijken naar en ondertussen super veel gedaan krijgen en leren van en over mezelf.

Als je er echt voor gaat, even deze tijd aan jezelf geeft, kom je met deze methode tot prachtige dingen. Het hoeft niet per direct je droombaan te zijn, maar ik weet zeker dat iedereen zijn droombaan in ieder geval een stukje dichter bij kan halen.”

Nienke

De 5 modules waarmee jij jouw droombaan creëert

Dit is wat je concreet krijgt

Overleggen of dit programma geschikt is om jou weer voldoening te laten halen uit jouw werk nu dat je borstkanker hebt (gehad)?

Wil je meer weten over dit programma en of het ook geschikt is voor jou? Of dit jou ook kan helpen jouw droombaan te bereiken ondanks de gevolgen van (de behandelingen) voor borstkanker? Of wil je hier eerst graag een keertje over zoomen?

Stuur mij dan een bericht! Ik neem binnen 48 uur contact met je op.