Wie ben ik

Ik ben Dorine Kat-Stronck, getrouwd en moeder van een tweeling. Ik woon in Assendelft (Noord-Holland) maar het plan is om te emigreren naar Luxemburg. Waarom? Omdat ik de natuur prachtig vind, volop kan genieten van de rust maar ook geboeid ben door de dorpen en steden.

Ook willen we, al vanaf het moment dat we samen zijn, een camping kopen. En dat gaat gewoon gebeuren, aangezien ik het motto heb “alles is mogelijk, ook als het moeilijk is”. Tja en dan komt mijn droom ook helemaal bij elkaar als ik op de camping huisjes heb staan voor de organisatie van retraites.

Wat mijn carrière betreft: ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt. Van klein tot groot, van nationaal tot internationaal. En daar heb ik verschillende functies gehad: administratief medewerker, evenementenplanner,  (directie)secretaresse, personal assistant, manager van verschillende afdelingen, etc. Allemaal banen waar ik eigenlijk anderen ondersteunde, hun wensen tot uitvoering bracht.

De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende evenementen vanuit mijn eigen evenementenbureau georganiseerd. Privéfeesten (voor ook expats), bedrijfsevenementen, evenementen bij winkelcentra en markten/braderieën. En toen kwam COVID-19……

Maart 2020 was het opeens afgelopen wat betreft het organiseren van evenementen. Dat was even schrikken, er stonden namelijk al veel mooie evenementen gepland. Maar goed, waar een deur (tijdelijk) dichtgaat, gaat een andere deur open.

Ik ben op zoek gegaan waar ik nu echt gelukkig van werd, wat mijn talenten zijn, wat mij energie geeft, wat mijn blokkades/belemmerende gedachten zijn en nog veel meer. En ook welke technieken ik kan gebruiken om die zelfontwikkeling te ondersteunen.

Uiteindelijk heeft mij dat hele mooie ervaringen en leermomenten gebracht en heb ik mijn droombaan gevonden. Sinds januari 2021 ben ik Droombaancoach (loopbaancoach) en kan ik mijn missie en visie uitdragen naar de buitenwereld. Dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren en meemaken het afgelopen jaar.

Lieve groet,

Dorine

Wat is mijn missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen over de hele wereld te helpen naar een leven met (werk)geluk nadat ze borstkanker of iets anders ingrijpends hebben overwonnen.

Ik geloof namelijk in mogelijkheden. Ook als het moeilijk is. Ook als je iets te overwinnen hebt.

Juist dan. Omdat het je veel meer brengt om te kijken naar wat er allemaal wél kan, dan om de focus te leggen op wat niet (meer) mogelijk is en in een slachtofferrol te blijven hangen.

Daarom begeleid ik nu die vrouwen die veranderd zijn door wat ze meegemaakt hebben en nu voor maximaal (werk)geluk gaan. Omdat ze zichzelf dat geluk nu meer dan ooit gunnen.

Dat ze in de juiste balans leven met de nieuwe “ik”, hun mindset kunnen veranderen, emoties los kunnen koppelen van negatieve herinneringen, klachten kunnen verminderen d.m.v. frequentietherapie en met meer (positieve) energie weer met passie en vanuit het hart kunnen gaan leven.

Als je kiest voor je eigen (werk)geluk, gaan er nieuwe deuren voor je open. Deuren waar jij misschien nooit aan gedacht hebt, maar die wel helemaal bij de nieuwe “jij” passen.

Waarom mijn missie?

Januari 2016 kreeg ik de diagnose borstkanker. Na 8 maanden was ik klaar met alle behandelingen (chemokuur, operatie en bestralingen). Ik moest nog wel 5 jaar lang een hormonenkuur slikken.

Tijdens het hele proces bleek in een overlevingsrol gekropen te zijn. Aangezien ik een eigen onderneming heb moest ik wel zoveel mogelijk door blijven werken, we hadden het geld nodig. En het kwam ook steeds precies goed uit. De evenementen vielen steeds in de 3de week na de chemo, dan was ik op mijn best. Hoe handig was dat. En ook de operatie was goed gepland en de bestralingen waren tijdens de zomervakantie, dus in een rustige periode.

Fantastisch, ik had het gered en ik kon mijn bedrijf behouden. Ik moest wel weer opnieuw bouwen, maar oké, fris en fruitig verder. Tenminste, dat dacht ik…..

Ik besefte me eigenlijk niet echt hoeveel impact het hele proces op zowel mijn lichaam als mijn geest had gehad. En dat ik zo veranderen zou. De mensen zeggen wel dat als je zo’n ervaring hebt gehad, je anders over het leven na gaat denken. Maar ik was ervan overtuigd dat dit bij mij niet zo was. Ik dacht al goed over het leven na, toch? Ik had tenslotte ook al een zware burnout gehad, dus ik had al geleerd…..

Ook was ik ervan overtuigd dat ik wat werk betreft alleen maar dat kon doen wat ik had gedaan toen ik ziek was. Want dat kon ik toen volhouden, dus nu ook. En een werkgever, tja dat was geen optie, die wil niet iemand met een verleden dat ik heb. En dan ook nog die vermoeidheid die maar blijft. Ik kan moeilijk zeggen dat ik wat later kom omdat ik zo moe ben of dat ik plotseling zo moe word dat ik even moet gaan liggen. En dan heb ik nog niets eens over alle andere (pijnlijke) klachten die ik nog heb.

Kortom, eigenlijk was ik in een slachtofferrol beland. Best pijnlijk om dat te erkennen als je niet zo wilt zijn.

Totdat ik de rust kreeg om aan zelfontwikkeling te doen. Ik heb verschillende trainingen gevolgd op gebieden zoals:

  • mindset verandering,
  • wegwerken van blokkades gecreëerd door je ego met EFT,
  • werken met energieën,
  • (loopbaan)coaching,
  • werken met frequentietherapie.

Toen kwam ik er pas echt achter dat heel veel bij jezelf ligt en je dus ook zelf heel veel kunt veranderen!

Bij mij heeft dat 5 jaar geduurd. Maar daardoor weet ik nu wel mijn missie! Anderen veel eerder in het proces helpen voor zichzelf te zorgen, blokkades weg te halen, vanuit geluk te kunnen leven met de nieuwe identiteit die je hebt door alles wat je hebt meegemaakt.

Ik zeg het nog 1 keer, omdat ik het heel duidelijk wil maken. Alles is mogelijk, ook als het moeilijk is. Ook als je iets te overwinnen hebt!!

Gun het jezelf 💜